Brandwerende wanden

Voor de inzet als brandwerende wanden zijn Legioblock® stapelblokken uitermate geschikt. Deze betonblokken worden nauwelijks aangetast door brand en hebben een brandwerendheid van ten minste vier uur.

Bescherming tegen branddoorslag en brandoverslag
Opwarming aan de andere zijde van de Legioblock® betonwand blijft zodanig beperkt dat er geen branddoorslag kan optreden. Daarbij stabiliseert een betonwand de opgeslagen materialen waardoor een horizontale verspreiding van de brand wordt voorkomen.

Brandveilige terreininrichting
Ook in de praktijk heeft het Legioblock® zich al verschillende malen bewezen. Zelfs na langdurige branden van meerdere dagen, waaronder een magnesium brand, bleven de Legioblock® betonwanden haast onaangetast  en  voorkwamen verspreiding van de brand naar naastliggende gebouwen en opslagplaatsen. Het Legioblock® is hierdoor een uitstekende oplossing voor een flexibele en brandveilige terreininrichting.

Snel en flexibel
Legioblock® betonwanden worden eenvoudig op elkaar gestapeld, zonder gebruik van cement of ander bevestigingsmateriaal. Hierdoor blijven ze flexibel en kunnen de wanden dus eenvoudig verplaatst of uitgebreid worden. Daarbij is het een snelle oplossing. De blokken worden geleverd uit voorraad en bij levering direct vanaf de wagen opgebouwd.

Inlichtingen
Meer weten over brandwerende wanden of een vrijblijvende prijsopgave? Neem contact met ons op, wij denken met u mee.

Brandwerende wanden


Brandwerende betonwanden