Keerwanden

Betonnen keerwanden van Legioblock® zijn snel gebouwd en flexibel in te delen. De hoogte en lengte van de keerwand zijn op elk gewenst moment aan te passen door blokken toe te voegen of te verplaatsen. Zo zijn er een groot aantal doeleinden waarvoor keerwanden gebruikt worden. Waaronder het maken van kelders, sleufsilo’s, solide fundering, kademuren en opslagtoepassingen.

Keerwand betonDe betonnen keerwanden worden snel en eenvoudig direct vanaf de wagen opgebouwd, zonder gebruik van cement of ander bevestigingsmateriaal. Zo blijven de wanden flexibel en verplaatsbaar.

Om keerwanden te bouwen is geen speciale fundering nodig, op een vlakke en draagkrachtige ondergrond kan direct gebouwd worden. Daarbij is het Legioblock voordeliger dan prefab betonelementen en kan er tot grotere hoogtes gebouwd worden. De maximale hoogte van een keerwand is afhankelijk van het materiaal waarmee de muur belast gaat worden, maar kan reiken tot 8.80m.

De Legioblocken® worden geproduceerd in onze eigen Betoncentrales in Nederland en Duitsland. Een uniek betonmengsel wordt in speciale mallen gestort. Vervolgens harden de blokken uit en worden deze opgeslagen op een van onze terreinen. Dankzij deze grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren en staat uw keerwand in een mum van tijd.

Voordelen stapelbare blokken als keerwand

Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw weet Jansen Betonwaren voor iedere situatie een passende oplossing te creëren. De voordelen van deze jarenlange ervaring:

  • Advies op maat
  • Flexibel bouwen
  • Vakkundig en snelle plaatsing naar wens door gecertificeerde bouwers
  • Het Legioblock® -bouwsysteem is een voordelig en duurzaam product
  • Al onze betonblokken zijn direct uit voorraad leverbaar
  • Keerwanden van 40cm tot 880cm hoogte!
  • Gecertificeerd met het KIWA Productcertificaat elementen van beton

Keerwanden

Advies op maat

Wanneer u aanvraag doet bij Jansen Betonwaren, zal desgewenst een van onze adviseurs bij u op bezoek komen om u te adviseren over de mogelijkheden op uw terrein. Het is uiteraard ook mogelijk om per telefoon of e-mail uw wensen kenbaar te maken. U ontvangt een vrijblijvende offerte inclusief technische tekeningen. Een 3D-tekening van uw keerwand geeft u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten. Een statische berekening wordt gemaakt aan de hand waarvan wij de veiligheid van de constructie kunnen garanderen. Deze berekeningen helpen u ook om de belasting van de keerwanden te bepalen.

Meer informatie

Benieuwd wat Legioblock® voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in, of bel voor vrijblijvend advies. Onze adviseurs staan voor u klaar via +31 (0)88 877 87 78
Geïnteresseerd in andere toepassingen van onze betonblokken? Neem een kijkje op onze overzichtspagina.