Bezoek Legioblock op de Nationale Technische Dag

Bezoek Legioblock op de Nationale Technische Dag

Op donderdag 19 september 2019 is Legioblock aanwezig op de Nationale dag van de Techniek. Deze beurs, dat voor de derde keer gehouden wordt, is georganiseerd door Federec – de branchevereniging van de Franse recyclingsector. De beurs vindt op één van de meest iconische luchtvaartmusea van Frankrijk plaats, namelijk het museum van lucht en ruimte (Museé de l’Air et de l’Espace) in Parijs.

 

Duurzame betonblokken

De betonblokken van Legioblock zijn geproduceerd van duurzaam beton. De gecertificeerde grondstoffen zijn gerecyclede minerale reststromen afkomstig uit bijvoorbeeld (beton)puin. Door het recyclen van de keten blijven de negatieve effecten op het milieu beperkt. Wij blijven altijd nadenken over de mogelijkheden om onze producten zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Vandaar dat wij thuis horen op een evenement, zoals de nationale dag van de techniek.

Wilt u meer informatie?

Bent u benieuwd hoe Legioblock omgaat met recycling? Blok 19 september 2019 dan alvast in uw agenda en kom langs. Geen mogelijkheid om te komen? Houdt dan onze nieuwspagina scherp in de gaten of neem contact met ons op voor meer informatie.