Legioblock naar Amerika 

Legioblock verbreedt haar horizon en brengt haar flexibele, stapelbare oplossing op de Amerikaanse markt. Deze week wordt op de beurs World of Concrete in Las Vegas het startschot gegeven voor het nieuwe licentieconcept.

Bouwsysteem

Legioblock® is een flexibel bouwsysteem van stapelbare betonblokken waarmee bijna iedere gewenste oplossing gebouwd kan worden. Legioblock is gemakkelijk te plaatsen en stapelen zonder cement of bevestigingsmateriaal, waardoor het geschikt is voor zowel tijdelijke als permanente constructies. Legioblock is in Amerika ideaal voor verschillende toepassingen zoals keerwanden, opslagboxen en opslaghallen. Meer informatie: www.legioblock.com.

World of Concrete

Legioblock gaat in Las Vegas op zoek naar licentiehouders die Legioblock zullen toevoegen aan hun productenlijn. De beurs World of Concrete is hier een van de uitgelezen mogelijkheden voor. Op dit enorme en internationale evenement komen de belangrijkste beton- en metselindustrie├źn vier dagen lang bijeen om hun producten te tonen en hun kennis te delen. World of Concrete vindt van 17 t/m 20 januari 2017 plaats in het Las Vegas Convention Center. Wij verwelkomen u graag op standnummer N664.

Op de foto: de opbouw van de stand op de World of Concrete 2017.


Deel dit artikel

      linkedin share button