Opslagboxen

Voor de opslag van bulkmateriaal zoals zand, grind, kompost, metaal en kunstof, is het Legioblock® een ideale oplossing. Het is een snelle manier om optimale opslagcapaciteit te creëren die u kunt aanpassen aan veranderende behoeften.

Snelle opbouw

Het bouwen van Legioblock® opslagboxen gebeurd direct bij levering vanaf de wagen. Een ervaren blokkenchauffeur stapelt de blokken eenvoudig op met behulp van een stenenklem. Doordat de blokken dankzij de noppen aan de bovenzijde en de uitsparingen aan de onderzijde precies in elkaar passen, is geen cement of ander bevestigingsmateriaal bij nodig. Hierdoor kan een opslagbox binnen enkele uren klaar zijn voor gebruik.

Flexibel / verplaatsbaar

Doordat de blokken droog op elkaar gestapeld worden, blijven ze verplaatsbaar. U kunt dus op ieder gewenst moment de wanden verplaatsen of wijzigen. Zo beschikt u over de vrijheid om uw opslagcapaciteit aan te passen aan veranderende behoeften. Ook kunt u de blokken bij een verhuizing meenemen naar uw nieuwe locatie en daar opnieuw opbouwen.

Betrouwbaarheid

Jansen Betonwaren B.V. biedt met het Legioblock®  een totaaloplossing: Wij voorzien u van constructietekeningen, statische berekeningen en indien gewenst ook overkappingen. Het enige vereiste voor de bouw van opslagboxen, is een vlakke en draagkrachtige ondergrond. In de meeste gevallen is het dus niet nodig om een aparte fundering aan te leggen.

Kwaliteit

Legioblocken® zijn kwaliteit gecertificeerd met het KIWA Productcertificaat elementen van beton. Ook hebben ze uitstekende brand- en geluidswerende eigenschappen. Doordat we leveren uit voorraad vanuit diversen productielocaties, is een snelle levering mogelijk.

Contact

Meer weten over het bouwen van opslagboxen met het Legioblock®? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende prijsopgave. Wij denken met u mee.

 

Opslagboxen Legioblock

Opslagboxen 2

Legioblock Bunker walls