Opslaghallen

Voor de bouw van opslaghallen, loodsen en industriehallen is het Legioblock® een snelle en flexibele oplossing. Met deze betonnen stapelblokken kunnen wanden tot een hoogte van 8.80 meter eenvoudig op elkaar gestapeld worden. De aanleg van een speciale fundering is vaak niet nodig, op een vlakke en draagkrachtige ondergrond kan direct gebouwd worden.

Eén aanspreekpunt

Jansen Betonwaren B.V. werkt samen met specialisten in dakconstructies en ingenieursbureaus om de complete bouw van uw opslaghal te realiseren. In de voorbereiding worden statische berekeningen gemaakt om de veiligheid van de loods te garanderen. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor de bouw van uw complete project.

Snelle opbouw
Net als bij gewone scheidingswanden en opslagboxen, worden Legioblocken ook bij de bouw van opslaghallen droog op elkaar gestapeld. Hierdoor beschikt u over de flexibiliteit om de blokken op een later moment te verplaatsen. Dankzij onze ruime ervaring in de bouw van hallen, kunt u bij ons vertrouwen op een goed resultaat. Kijk op onze fotopagina voor gerealiseerde projecten.

Inlichtingen
Meer weten over het bouwen van een opslaghal of loods met Legioblocken? Neem  contact  met ons op voor informatie of een vrijblijvende prijsopgave. Wij denken met u mee.

Legioblock opslaghal


Opslaghal Legioblock

opslaghal legioblock