Tijdelijke opslagplaats afval productielocatie Tesla

icon
Opslagboxen

Op de productielocatie van Tesla in Berlijn-Brandenburg hebben we opslagboxen van stapelbare betonblokken geplaatst. Deze boxen dienen als tijdelijke opslagplaats voor Remondis, het afvalverwerkingsbedrijf voor Tesla op het terrein.

Eerste productielocatie Tesla in Europa

Elektrische voertuigenproducent Tesla bouwt een hypermoderne productielocatie in Berlijn-Brandenburg. De Gigafactory Berlijn-Brandenburg is de eerste Tesla-productielocatie in Europa en hun meest moderne, duurzame en efficiënte fabriek. Als het dit jaar klaar is, worden hier honderdduizenden Model Y’s en miljoenen batterijcellen geproduceerd.

Opslagboxen voor tijdelijke afvalopslag

De nieuwe opslagboxen zijn allebei 4,80 m hoog, 32 m breed en 12 m diep, en dienen als tijdelijke opslagplaats van afval uit de productielijn. Afvalverwerker Remondis verwijdert en sorteert het afval en slaat het hier op, voordat ze het verder recyclen.

Op de Tesla-locatie wordt een nieuw magazijn voor afvalverwerking en recycling gebouwd. Na voltooiing van dit gebouw zal de huidige opslagplaats worden verbouwd en worden hier waarschijnlijk meerdere opslagboxen geplaatst, om de opslagcapaciteit te vergroten.

img

Snelle en flexibele oplossing

Met het Legioblock bouwsysteem bieden wij een snelle en flexibele oplossingen voor de bouw van zowel tijdelijke als permanente constructies. Doordat de blokken noppen bevatten klikken deze precies in elkaar. Daardoor is er geen cement of ander bevestigingsmateriaal nodig en kun je de stapelbare betonblokken later eenvoudig verplaatsen.

Interesse?

Neem dan snel contact op met onze verkoopafdeling. Een van onze adviseurs komt kijken op de bouwlocatie en begeleidt u van A tot Z.