Zoutloodsen

Jansen Betonwaren werkt samen met Blommaert in de realisatie van zoutloodsen. Deze loodsen zijn ieder gewenst moment te verplaatsen of uit te breiden en 100% recyclebaar. Met de scheepsdaken van Blommaert en de Legioblocken® van Jansen Betonwaren bent u verzekerd van een duurzame, onderhoudsarme oplossing. Wij garanderen u een goede service en uitstekende kwaliteit!

Snelle opbouw
Op een vlakke, draagkrachtige ondergrond kan direct gebouwd worden. De zoutloods kan, afhankelijk van de afmetingen, binnen enige werkdagen opgebouwd worden. Er is geen droogtijd, na opbouw kan de loods meteen in gebruik genomen worden.

Een Legioblock zoutloods is waterdicht & weerbestendig met goede ventilatie. Zowel de Legioblocken als de dakconstructie zijn bestendig tegen de agressieve werking van zout, duurzaam en 100% recyclebaar.

Flexibel en maatwerk

De Legioblocken zijn eenvoudig te stapelen, zonder gebruik van bevestigingsmateriaal. Hierdoor kan de box op elk gewenst moment verplaatst of uitgebreid worden. Het dak kan 100% opengeschoven worden. Alle daken van Blommaert worden op maat gemaakt.

Voor de zoutloods geldt er een vrije maatvoering met een interval van 40cm, tot een maximale overspanning van 15 meter. Zowel Legioblock® als Blommaert hebben jarenlange ervaring in hun werkgebied en zijn samen een betrouwbare partner voor uw project!

Inlichtingen
Meer weten over het Legioblock® als oplossing voor uw zoutloods? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende prijsopgave. Wij denken met u mee.