Aanrijdbeveiliging

Met het Legio® anti-parkeerelement en het Legio® reflectorblock biedt Jansen Betonwaren B.V. twee oplossingen voor aanrijdbeveiliging, terreinmarkering, inbraakbeveiliging en wegversperringen.

Legio® anti-parkeerelement:
Ideaal voor markering en bescherming van weg en gebouw. Het Legio® anti-parkeerelement markeert plaatsen waar parkeren niet is toegestaan of zelfs gevaarlijk is. Het betonblok biedt bescherming voor verkeersdeelnemers, bermen en wegkanten en fungeert als markering tussen rijweg en fiets-/voetpad. In een omgeving vol bedrijvigheid is het Legio anti-parkeerelement bij uitstek geschikt voor aanrijdbeveiliging van loodsen, gebouwen of installaties.

Kenmerken:
•  
Standaard geleverd in de kleur grijs.
•  Uit voorraad leverbaar.
•  Geleverd in de standaardmaat 80x53x49 cm (lxbxh).

Legio® reflectorblock:
Het Legio® reflectorblock biedt een ideale oplossing voor aanrijdbeveiliging en wegversperringen. Dankzij de aangebrachte reflectoren zijn versperringen en markeringen met het Legio® reflectorblock ook ‘s avonds en ‘s nachts zichtbaar. Dit maakt dit markeringselement uitermate geschikt als wegversperring, anti parkeerelement, aanrijdbeveiliging van loodsen, gebouwen of installaties en inbraakbeveiliging.

Kenmerken
:
•  Voorzien van reflectoren.
•  Uit voorraad leverbaar.
•  Verkrijgbaar in de afmetingen (lxbxh):
– 160x80x80 cm (2.400 kg)
– 120x80x80 cm (1.800 kg)
– 80x80x40 cm (600 kg)

De modellen 160x80x80 cm en 120x80x80 cm zijn voorzien van uitsparingen aan de onderzijde voor eenvoudige verplaatsing met een heftruck. Het model 80x80x40cm is verplaatsbaar met een stenenklem.

Per stuk verkrijgbaar. Geleverd of af te halen in Amsterdam of Helmond.

Inlichtingen
Meer informatie over aanrijdbeveiliging met het Legio® anti-reflectorblock of anti-parkeerelement? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)88 877 87 28 of gebruik het contactformulier.

Aanrijdbeveiliging met het anti-parkeerblok
Aanrijdbeveiliging

Legio Reflektorblock


betonblok aanrijdbeveiliging