Opslaghallen

Flexibele en snelle bouw van uw opslaghal

Voor de bouw van opslaghallen, loodsen en industriehallen biedt Legioblock u een flexibele oplossing. Met de betonnen stapelblokken kunnen wanden tot een hoogte van 8.80 meter eenvoudig en snel op elkaar worden gestapeld. De aanleg van een speciale fundering is vaak niet noodzakelijk, op een vlakke en draagkrachtige ondergrond kan direct gebouwd worden. Hierdoor beschikt u over de flexibiliteit om de blokken op een later moment te verplaatsen. Ideaal dus wanneer u een tijdelijke opslagruimte nodig heeft.

person

Samen met onze partner hebben wij voor Rd4 een overdekte opslaghal gebouwd in Heerlen. De loods heeft een vloeroppervlak van 3.000 m², waavan 2250 m² overdekt is. De wandconstructie is opgebouwd met Legioblock en ruim tien meter hoog.

Eén aanspreekpunt

Om de complete bouw van uw opslaghal te realiseren werken wij samen met specialisten in dakconstructies en ingenieursbureaus. In de voorbereiding worden statische berekeningen gemaakt om de veiligheid van de loods te garanderen. De communicatie van deze opslaghal verloopt via ons, waardoor u slechts één aanspreekpunt heeft voor de bouw van uw complete project.

Snelle opbouw

Net als bij gewone scheidingswanden en opslagboxen, worden Legioblocken ook bij de bouw van opslaghallen door ons vakkundig personeel snel en eenvoudig op elkaar gestapeld. Dankzij onze ruime ervaring in de bouw van hallen, kunt u bij ons vertrouwen op een goed resultaat.

img

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies voor de bouw van een hal? Neem contact met ons op, desgewenst komt een adviseur bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.