Zoutloodsen

Weersbestendige opslag van zout

Voor de realisatie van zoutloodsen werken wij samen met Blommaert, specialist in aluminium daken. Een Legioblock zoutloods is waterdicht & weerbestendig met een uitstekende ventilatie. Zowel de Legioblocken als de dakconstructie zijn bestendig tegen de agressieve werking van zout, duurzaam en 100% recyclebaar.

person

Dankzij de jarenlange samenwerking tussen Legioblock en Blommaert kunt u rekenen op een op maat gemaakte oplossing voor uw opslag.

Direct na opbouw te gebruiken

De Legioblocken zijn eenvoudig te stapelen zonder gebruik van cement of bevestigingsmateriaal. De zoutloodsen zijn ieder gewenst moment te verplaatsen en uit te breiden. De zoutloods kan, afhankelijk van de afmetingen, binnen enige werkdagen worden gebouwd. Omdat er geen droogtijd is, kunt u de zoutloods na opbouw meteen in gebruik nemen.

Op maat gemaakt

Alle zoutloodsen worden toegespitst op uw behoeften. De daken van Blommaert worden op maat gemaakt en kan volledig worden opengeschoven zodat het laden en lossen eenvoudig kan gebeuren.  Voor de zoutloods geldt er een vrije maatvoering met een interval van 40 cm, tot een maximale overspanning van 15 meter.

Dankzij de jarenlange samenwerking vormen Legioblock en Blommaert een betrouwbare partner voor uw project. Wij garanderen u een goede service en uitstekende kwaliteit.

img

Advies op maat?

Wilt u meer weten over het Legioblock als oplossing voor uw zoutloods? Neem contact met ons op voor informatie of voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij denken graag met u mee.