Duurzaam

Duurzame betonblokken en kostenefficënt

Legioblock is een kwalitatief hoogwaardig betonnen stapelblok, gemaakt van secundaire grondstoffen. Legioblock is een duurzaam betonblok dat na vele jaren zelfs weer opnieuw gerecycled kan worden. Legioblocken zijn altijd verplaatsbaar en opnieuw te gebruiken waardoor u ze slechts eenmalig hoeft aan te schaffen. Ideaal bij een verandering van bijvoorbeeld uw opslagbehoefte of een verhuizing.

“Minerale afvalstoffen zoals (beton)puin worden gerecycled tot secundaire grondstoffen die worden verwerkt in de samenstelling van duurzaam beton voor de productie van Legioblocken. De grondstoffen blijven dan in de keten, waardoor negatieve effecten op het milieu worden beperkt.”

Jan Busser, Directeur Jansen Recycling B.V.

Kwaliteit

Een Legioblock wordt samengesteld uit secundaire grondstoffen en heeft uitstekende brand- en geluidwerende eigenschappen. De betonblokken wegen 2400 kilogram en beschikken over een CE en BSB certificaat.

Totaaloplossing

Voor het beste resultaat leveren wij niet alleen stapelblokken, maar bieden we ondersteuning van idee tot realisatie. Wij kunnen u voorzien van constructietekeningen, statische berekeningen en indien gewenst ook overkappingen.

img

Meer informatie over Legioblock?

Wilt u meer weten over de duurzame en kostenefficiënte oplossing die wij u met Legioblock kunnen bieden? Neem contact met ons op.