Duurzaam

Duurzame betonblokken en kostenefficënt

Legioblock is een kwalitatief hoogwaardig betonnen stapelblok, gemaakt van secundaire grondstoffen. Legioblock is een duurzaam betonblok dat na vele jaren zelfs weer opnieuw gerecycled kan worden. Legioblocken zijn altijd verplaatsbaar en opnieuw te gebruiken waardoor u ze slechts eenmalig hoeft aan te schaffen. Ideaal bij een verandering van bijvoorbeeld uw opslagbehoefte of een verhuizing.

“Minerale afvalstoffen zoals (beton)puin worden gerecycled tot secundaire grondstoffen die worden verwerkt in de samenstelling van duurzaam beton voor de productie van Legioblocken. De grondstoffen blijven dan in de keten, waardoor negatieve effecten op het milieu worden beperkt.”

Jan Busser, Directeur Jansen Recycling B.V.

Kwaliteit

Een Legioblock weegt circa 2400 kilogram en is een gewaarborgd kwaliteitsproduct met het KIWA Productcertificaat – elementen van beton en CE-certificering. Daarnaast heeft Legioblock uitstekende brand- en geluidwerende eigenschappen.

Totaaloplossing

Voor het beste resultaat leveren wij niet alleen stapelblokken, maar bieden we ondersteuning van idee tot realisatie. Wij kunnen u voorzien van constructietekeningen, statische berekeningen en indien gewenst ook overkappingen.

img

Meer informatie over Legioblock?

Wilt u meer weten over de duurzame en kostenefficiënte oplossing die wij u met Legioblock kunnen bieden? Neem contact met ons op.