Aanrijdbeveiliging

Doel van aanrijdbeveiliging blokken

Met het anti-parkeerelement en het reflectorblock biedt Legioblock oplossingen voor aanrijdbeveiliging, terreinmarkering, inbraakbeveiliging en wegversperringen.
Deze speciale blokken worden in speciale mallen gestort en na het uitharden opgeslagen op onze locatie in Helmond, Noord-Brabant. Dankzij een grote voorraad kunnen wij de blokken altijd snel leveren.

 

Anti-parkeerelement

Ideaal voor markering en bescherming van weg en gebouw. Het anti-parkeerelement markeert plaatsen waar parkeren niet is toegestaan of zelfs gevaarlijk is. Het betonblok biedt bescherming voor verkeersdeelnemers, bermen en wegkanten en fungeert als markering tussen rijweg en fiets-/voetpad.

In een omgeving vol bedrijvigheid is het anti-parkeerelement bij uitstek geschikt voor aanrijdbeveiliging van loodsen, gebouwen of installaties.

Kenmerken:

  • Standaard geleverd in de kleur grijs
  • Op aanvraag geproduceerd
  • Geleverd in de standaardmaat 80x53x49 cm (lxbxh)

 

img

Reflectorblock

Het reflectorblock biedt een ideale oplossing voor aanrijdbeveiliging en wegversperringen. Dankzij de eenzijdig aangebrachte reflectoren zijn versperringen en markeringen ook ‘s nachts zichtbaar. Dit maakt dit markeringselement uitermate geschikt als wegversperring, aanrijdbeveiliging van loodsen, gebouwen of installaties en inbraakbeveiliging.

Kenmerken:

  • Eenzijdig voorzien van reflectorstrips
  • Uit voorraad leverbaar
  • Verkrijgbaar in 2 standaard afmetingen. Andere afmetingen op aanvraag.

De modellen 160x80x80 en 120x80x80 centimeter zijn voorzien van heftruck-uitsparingen aan de onderzijde voor eenvoudige verplaatsing met een heftruck.

img

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over aanrijdbeveiliging met het reflectorblock of antiparkeerelement? Neem telefonisch contact met ons op of gebruik het contactformulier.

Blijf op de hoogte van Legioblock!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.