Stapelbaar

Geen bevestigingsmaterialen nodig

Dankzij de noppenconstructie zijn Legioblocken eenvoudig te stapelen zonder gebruik van cement of andere bevestigingsmaterialen. Hierdoor zijn de blokken altijd verplaatsbaar en kunnen wanden, hallen en andere constructies op elk gewenst moment worden aangepast. Legioblock: een flexibel en stapelbaar betonblok geschikt voor elke oplossing.

person

“We zijn blij met de snelle en persoonlijke service van Legioblock. We hebben goede ervaring met de blokken en hechten veel waarde aan het vakmanschap van de medewerkers.”

Dhr. Koen Kuiskes, Huiskes Metaal Waalwijk

Stevige constructie

Een Legioblock weegt ruim 2400 kilogram en is een gewaarborgd kwaliteitsproduct met het KIWA Productcertificaat en CE-certificering. Door onze jarenlange ervaring en deskundig personeel bouwen wij stevige en veilige constructies die worden voorzien van statische berekeningen.

Snelle levering en opbouw

De Legioblocken hebben een korte levertijd en worden bij levering direct vanaf de wagen opgebouwd. Voor het plaatsen van de Legioblocken is vaak alleen een vlakke en stabiele ondergrond vereist. Na de opbouw kunnen de wanden, hallen en overige constructies direct in gebruik worden genomen.

img

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Legioblocken en de toepassingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of overige informatie.