Hoog op te bouwen

Scheidingswanden met een hoogte tot 8.80 meter

De maximale hoogte van een wand van Legioblocken is afhankelijk van enkele factoren, waaronder het materiaal waarmee de muur wordt belast. Over het algemeen kunnen muren reiken tot een hoogte van 8.80 meter. In overleg kan er in specifieke gevallen gebouwd worden tot ruim 13 meter. Dit kan ideaal zijn in hoge opslagloodsen voor het scheiden van goederen of het bouwen van een afscheidingsmuur.

Totaaloplossing

Legioblock biedt een totaaloplossing waarbij we zorg dragen voor het gehele project inclusief bouwtekeningen, statische berekeningen, transport, opbouw en eventueel overkappingen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we de kennis om uw project van begin tot eind te verzorgen. Wij begeleiden het gehele project zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

Flexibel bouwsysteem

Legioblock is een flexibel bouwsysteem van stapelbare betonblokken waarmee iedere gewenste oplossing kan worden gebouwd. De blokken zijn te plaatsen zonder gebruik van bevestigingsmaterialen en daardoor geschikt voor zowel tijdelijke als permanente constructies.

img

Meer informatie?

Voor meer informatie of een advies op maat komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden op uw locatie te analyseren. Neem contact op via mail of bel ons.