Voordelen

Legio voordelen met betonnen stapelblokken

Legioblock is een flexibel bouwsysteem van betonnen stapelblokken. Makkelijk te plaatsen zonder bevestigingsmateriaal. En door de flexibiliteit geschikt voor zowel tijdelijke als permanente constructies. Met de stapelbare betonblokken bouwt u eenvoudig elke gewenste totaaloplossing. Kostenefficiënt, van hoogstaande kwaliteit en bewezen betrouwbaar. Bovendien is het Legioblock geluid- en brandwerend.

Eenvoudige opbouw

Het bouwen van Legioblock projecten gebeurt direct bij levering vanaf de wagen. Een blokkenchauffeur stapelt de blokken eenvoudig op met behulp van een stenenklem. De blokken passen door de noppen aan de bovenzijde en de uitsparingen aan de onderzijde precies in elkaar. Hierdoor kan een project binnen enkele uren klaar zijn voor gebruik.

 

Kwaliteit

Legioblocken zijn kwaliteit gecertificeerd met het KIWA Productcertificaat elementen van beton. Tevens zijn Legioblocken CE-gecertificeerd. (Certificaten).

Fundering niet noodzakelijk

Om projecten te bouwen is een speciale fundering niet altijd noodzakelijk, op een vlakke en draagkrachtige ondergrond kan direct worden gebouwd. De betonnen stapelblokken worden direct vanaf de wagen opgebouwd, zonder gebruik van cement of ander bevestigingsmateriaal.

 

Snelle levering

Met productievestigingen in Son, Helmond, Etten-Leur, Amsterdam en Meissen (DE), kunnen wij Legioblocken uit voorraad leveren. En dankzij een grote voorraad kunnen wij de blokken altijd snel leveren.