Sleufsilo's

Geen fundering nodig voor uw sleufsilo

Voor de bouw van sleufsilo’s met het Legioblock bouwsysteem kiest u voor een snelle, flexibele en direct inzetbare oplossing. De sleufsilo wordt op maat gemaakt, u kunt in stappen van 40 cm zelf de gewenste afmetingen aangeven.

person

Waarom Legioblock in plaats van L-element?

  • Aanpasbare hoogte
  • Langere levensduur
  • Geen fundering nodig
  • Gemakkelijk verplaatsbaar
  • Hoge belasting mogelijk
  • Hogere restwaarde

Opslag voor voer en mest

Het Legioblock bouwsysteem is een flexibele oplossing voor de bouw van sleufsilo’s voor de opslag van voer en mest. De blokken worden eenvoudig op elkaar gestapeld, zonder bevestigingsmateriaal. Hierdoor kunt u uw sleufsilo op ieder gewenst moment ombouwen, uitbreiden of compleet verplaatsen.

Snelle levering & opbouw

De Legioblocken worden uit voorraad geleverd en door vakkundig personeel opgebouwd. Op een vlakke en draagkrachtige ondergrond kan direct gebouwd worden. Aanleg van een speciale fundering is dan niet noodzakelijk.
Afhankelijk van de grootte van uw sleufsilo kan deze in enkele uren gebouwd worden. Na opbouw kunt u deze direct in gebruik nemen.

img

Advies of een vrijblijvende prijsopgave?

Één van onze buitendienstmedewerkers komt graag bij u langs om u te adviseren over de beste oplossing voor uw behoefte. Wij maken desgewenst statische berekeningen zodat u veilig kunt inkuilen en de goederen strak kan aanrijden.

Blijf op de hoogte van Legioblock!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.