Opslagboxen

Maximale opslagcapaciteit met stapelblokken

Het Legioblock bouwsysteem wordt vaak gebruikt door recyclingbedrijven, agrarische organisaties en overslagbedrijven voor de opslag van bulkmateriaal zoals zand, grind, compost, metaal, kunststof mest of kuilvoer. Dankzij het eenvoudige noppensysteem kunt u uw opslagboxen eenvoudig aanpassen en uitbreiden. Zowel de hoogte als grootte zijn op ieder gewenst moment aan te passen waardoor u altijd beschikt over een maximale opslagcapaciteit.

Legio-voetblock voor extra stevigheid

Elk product heeft bepaalde eigenschappen die van invloed zijn op de opslaghoogte en dus uiteindelijk op de maximale opslagcapaciteit. Met Legioblock is het mogelijk verschillende constructies te bouwen die geschikt zijn voor desbetreffend product en gewicht. Denk bijvoorbeeld aan een constructie met voetblokken voor extra stevigheid en maximale opslagcapaciteit.

Tijdelijke of permanente toepassing

Doordat de legioblocken verplaatsbaar blijven, zijn ze uitermate geschikt voor zowel permanente als tijdelijke toepassing. U kunt dus op ieder gewenst moment de wanden verplaatsen of wijzigen. Zo beschikt u over de vrijheid om uw opslagcapaciteit aan te passen aan veranderende behoeften.

Ook kunt u de blokken bij een verhuizing meenemen naar uw nieuwe locatie en daar opnieuw opbouwen.

img

Meer informatie?

Wilt u  meer weten over het bouwen van opslagboxen met Legioblock? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende prijsopgave. Wij denken graag met u mee.