Geluidwerend

Verminderen van geluidsoverlast

De betonnen stapelblokken van Legioblock zijn ideaal voor de bouw van geluidswanden langs snelwegen en industrieterreinen die geluidshinder veroorzaken. Mede ook gezien de uitstekende geluidwerende eigenschappen van de blokken en de stevig constructie die hiermee wordt gebouwd.

person

De stapelbare betonblokken van Legioblock zijn ideaal voor de bouw van een geluidswal; mooi en geluidwerend!

Snelle levering en plaatsing

De Legioblocken worden geproduceerd in onze eigen Betoncentrales in Nederland en Duitsland. Een uniek betonmengsel wordt in speciale mallen gestort en na uitharding worden de blokken opgeslagen op een van onze terreinen. Dankzij een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren en plaatsen wij uw geluidswal in korte doorlooptijd.

Geen fundering nodig

Om keerwanden voor geluidsdemping te bouwen is geen speciale fundering nodig, op een vlakke en draagkrachtige ondergrond kan direct worden gebouwd. De betonnen stapelblokken worden direct vanaf de wagen opgebouwd, zonder gebruik van bevestigingsmateriaal.

img

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het bouwen van een geluidswal of een advies op maat? Bel of mail ons voor een offerte of analyse voor uw specifieke situatie. Wij adviseren u graag.