Keerwanden

icon
Keerwanden
Recycling

Is samenwerking met de plaatselijke gemeente zocht een recyclingbedrijf in het Duitse Hamburg naar een passende oplossing om de geluidshinder voor de omwonenden te verminderen. Naast een kostenefficiënte oplossing waren ook de snelheid van de realisatie en het esthetische aspect belangrijke aandachtspunten. De keuze viel uiteindelijk op de stapelbare betonblokken van Legioblock, die naast geluidwerend er ook nog eens mooi uitzien.

Snel en efficiënt oplossen van geluidshinder

Legioblocken zijn snel en eenvoudig op te bouwen als geluidwerende keerwand. Dankzij de noppenconstructie zijn Legioblocken eenvoudig te stapelen zonder gebruik van cement of andere bevestigingsmaterialen. Hierdoor kan de geluidswal in een korte bouwtijd worden gerealiseerd en is een uitermate kostenefficiënte oplossing.

Geluidsrapporten

Ondersteund door de nodige rapporten bieden Legioblocken een ideale oplossing om geluidshinder tegen te gaan. Zie hiervoor ook: Verklaring geluidisolatiewaarden Legioblock wandsysteem.

img

Een oplossing voor elke situatie

De stapelbare Legioblocken bieden altijd een pasklare oplossing die aansluit op uw behoeften. Door het flexibele opbouwsysteem kunnen we rekening houden met de bestaande constructie die in uw hal of loods aanwezig zijn. Dankzij onze ruime ervaring in de bouw van opslagboxen en hallen, kunt u bij ons rekenen op een betrouwbaar eindresultaat.

Totaaloplossing

Legioblock levert niet alleen stapelblokken, maar biedt een totaaloplossing inclusief een analyse op locatie, bouwtekeningen, statische berekeningen, transport en opbouw van de geluidswand.

img
slider-image
slider-image
slider-image
slider-image