Flexibel

Op elk moment aan te passen

Doordat de Legioblocken zonder bevestigingsmaterialen op elkaar worden gestapeld, zijn ze op elk moment verplaatsbaar. Zo beschikt u over de vrijheid om uw opslagcapaciteit of keerwand aan te passen aan veranderende behoeften. Ook kunt u de blokken bij een verhuizing meenemen naar uw nieuwe locatie en daar opnieuw opbouwen.

person

“Bij Legioblock  is flexibiliteit niet alleen een kenmerk van hun producten, het ligt ten grondslag aan hun hele manier van werken, van management tot aan de bouw.”

Patrick Cybulski, havenmeester Ile Napoléon en woordvoerder van het havenbedrijf.

Een oplossing voor elke situatie

De stapelbare Legioblocken bieden altijd een pasklare oplossing die aansluit op uw behoeften. Door het flexibele opbouwsysteem kunnen we rekening houden met installaties die in uw hal of loods aanwezig zijn. Dankzij onze ruime ervaring in de bouw van opslagboxen en hallen, kunt u bij ons rekenen op een betrouwbaar eindresultaat.

Totaaloplossing

Naast een op maat gemaakte oplossing kunnen wij ook de coördinatie van het gehele project verzorgen, inclusief bouwtekeningen, statische berekeningen, transport en opbouw.

img

Wij adviseren u graag!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor het realiseren van uw project. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.