Assortiment

De betonnen stapelblokken van Legioblock® zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.  Kwaliteit is een belangrijke pijler in het beleid en de werkwijze van Jansen Betonwaren BV.  Onze producten zijn KOMO-gecertificeerd.

Betonnen stapelblok Legioblock®


Legioblock®

Standaard betonnen stapelblok met de afmeting 160x80x80cm of 160x80x40cm. Voor een overzicht van alle beschikbare afmetingen klik hier.

 

 

 

 

 


Legioblock® Footblock


Legio-voetblock®

Het Legio-Voetblock® is speciaal ontworpen om de opslagcapaciteit van opslagboxen te vergroten. Dankzij de
brede voet neemt de belastbaarheid van de muur toe en is het mogelijk 80cm hoger te bouwen dan met een gewoon blok als basis. De schuine zijde van het Legio-Voetblock® zorgt er bovendien voor dat er geen opslagmateriaal op de blocken achterblijft

 

 

 

 

 


Legio Flexiblock


Legio-Flexi-Block®

Het Legio-Flexi-block® is ideaal bij het creëren van terreinafscheidingen. Dankzij het unieke scharniersysteem is iedere horizontale hoekoplossing mogelijk en kunt u nagenoeg alle gewenste terreinafscheidingen volgen zonder beperkt te zijn tot een hoek van 90°.

 

 

 

 

 


Betonnen stapelblok Legioblock®


Legio-Reliëf-Block®

Met het Legio-Reliëf-Block® voegt u esthetische waarde
toe aan uw bouwwerk. Deze variant van het betonnen stapelblok is verkrijgbaar met een strakke designstructuur, een natuurlijke rotsstructuur of een combinatie van beide en is dé oplossing voor bouwprojecten waarbij de vormgeving
een belangrijke rol speelt.

 

 

 

 

 


Betonnen stapelblok Legioblock®


Legio-Reliëf-Block®

Het Legio-Reliëf-Block® met rotsstructuur. Zowel met deze structuur als bovenstaande designstructuur, zijn deze stapelblokken uitermate geschikt voor de bouw van geluidswanden langs (snel)wegen of om bedrijfsterreinen.

 

 

 

 

 


Heftrucblok Legioblock®


Legio®-heftruckblock

Met de uitsparingen aan de onderzijde is dit blok eenvoudig te verplaatsen met een heftruck.

 

 

 

 

 

 


Legio Reflector Block
 

Legio-Reflectorblock®

Bestemd voor terreinmarkeringen en aanrijdbeveiliging. Dankzij de reflectoren is dit betonblok ook in het donker zichtbaar. Het reflectorblock is verkrijgbaar in twee afmetingen: 160x80x80 cm en 80x80x40 cm.

 

 


Antiparkeerelement Legioblock®


Legio-anti-parkeerelement®

Dit betonelement is uitermate geschikt ter bescherming van bermen en bochten, als markering tussen rijweg en fiets-/voetpad of als aanrijdbeveiliging van loodsen, gebouwen of installaties. Het anti-parkeerelement is verkrijgbaar in de standaardafmeting: 80x53x49 cm.