Oplossingen

Voor elke situatie een oplossing met Legioblock

Met de betonnen stapelblokken van Legioblock bieden wij een snelle en flexibele oplossing voor de bouw van zowel tijdelijke als permanente constructies. Met dit flexibele bouwsysteem worden de meest uiteenlopende projecten door heel Europa gerealiseerd. Legioblock wordt veelal toegepast in de recyclingbranche, in op- en overslag en de agrarische sector. Legioblock is uitermate geschikt voor de bouw van opslagboxen en -hallen voor de opslag van recyclingmaterialen en het van scheiden van (bulk)goederen. Daarnaast zijn de betonnen stapelblokken ideaal voor de bouw van keerwanden, geluidswallen, afscheidingen of tijdelijke afzettingen. De parkeerelementen en beveiligingsblokken bieden uitkomst voor gemeenten voor de afzetting van o.a. wegen en evenementen.

Totaaloplossing

We bieden een totaaloplossing inclusief bouwtekeningen, statische berekeningen, transport, opbouw en eventueel overkappingen. Tijdens het gehele project blijven wij uw enige aanspreekpunt.

 

 

Maximale opslagcapaciteit

Elk product heeft bepaalde eigenschappen die van invloed zijn op de opslaghoogte en dus uiteindelijk op de maximale opslagcapaciteit. Met Legioblock is het mogelijk verschillende constructies te bouwen die geschikt zijn voor desbetreffend product en gewicht. Denk bijvoorbeeld aan een constructie met voetblokken voor extra stevigheid en een hogere opslagcapaciteit.

Eenvoudig aan te passen en uit te breiden

Dankzij het eenvoudige noppensysteem is er geen bevestigingsmateriaal nodig en zijn de opslagboxen eenvoudig aan te passen en uit te breiden. De stapelbare Legioblocken bieden altijd een pasklare oplossing die aansluit op uw behoeften.

 

 

Snelle levering

De Legioblocken worden vanuit diverse productielocaties uit voorraad geleverd, waardoor een snelle levering mogelijk is. Onze Legioblocken liggen grotendeels in Helmond opgeslagen. Daarnaast hebben we in Son, Etten-Leur en Amsterdam een kleine opslag van Legioblocken.

 

Legioblocken zijn uitermate geschikt voor: Opslagboxen, Keerwanden, Opslaghallen, Sleufsilo’s, Zoutloodsen, Taluds en Aanrijdbeveiligingen.

Advies op maat?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met Legioblock? Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact met ons op. Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op.