Betonblokken

Betonblokken

Met de betonblokken van Legioblock bouwen wij eenvoudig ieder gewenste oplossing. Bij dit snelle en flexibele systeem worden de betonblokken op elkaar gestapeld zonder gebruik van bevestigingsmateriaal. Hierdoor zijn de blokken verplaatsbaar en kunnen ze desgewenst opnieuw toegepast worden. Hierdoor zijn Legioblocken geschikt voor zowel tijdelijke als permanente constructies.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

De mogelijkheden met de betonblokken van Legioblock zijn eindeloos. We komen graag bij u langs om de opties voor uw terrein te bekijken zodat we een passend advies kunnen uitbrengen.

Totaaloplossing

Wij leveren niet alleen betonblokken, maar bieden we ondersteuning van idee tot realisatie. Wij kunnen u voorzien van constructietekeningen, statische berekeningen en indien gewenst ook overkappingen. We werken hiervoor samen met specialisten in dakconstructies en ingenieursbureaus om de complete bouw van uw project te realiseren, altijd met één aanspreekpunt voor uw totale project.

Voordelen van grote betonblokken

Een greep uit de voordelen van Legioblock:

img

Toepassingen van de blokken van beton

De blokken kunnen voor een legio aan toepassingen gebruikt worden, enkele voorbeelden ziet u hieronder. Meer voorbeelden van de toepassingen van Legioblocken kunt u vinden bij projecten.

Kwaliteit en service

De productie van de Legioblock betonblokken vindt plaats onder strenge kwaliteitseisen. Legioblocken zijn gecertificeerd met het KIWA productcertificaat elementen van beton en CE-certificering. Ook zijn de uitstekende brand- en geluidwerende eigenschappen in onafhankelijke rapporten onderbouwd.

Wij leveren niet alleen Legioblocken, we bieden een totaaloplossing met analyse op uw terrein, statistische berekeningen, bouwtekeningen en desgewenst overkappingen. Kwaliteit en service staan centraal in ons beleid en met meer dan 20 jaar aan ervaring kunt u op ons rekenen als betrouwbare partner voor uw project.