Legioblock bouwt totaaloplossingen

Wij produceren en leveren niet zomaar stapelbare betonblokken – bij Legioblock® ‘bouwen wij oplossingen’. Uw bouwprojecten worden door ons ondersteund van wens, idee en advies tot aan de realisatie en onderhoud. Bent u op zoek naar een totale oplossing voor uw bouwconstructie?

Bouwconstructie op maat

Om een goed beeld te vormen van uw situatie en de mogelijkheden, komen wij graag op bezoek om de locatie te analyseren. Luisterend naar de uw wensen, stellen wij een bouwplan op en voeren de bijbehorende statische berekeningen uit. Dit omvat belangrijke facetten zoals het vermogen om materialen veilig op te bergen, laadcapaciteit van goederen en mogelijke dakconstructies.

Geen fundering nodig

Onze Legioblokken worden geproduceerd en geleverd vanuit verschillende locaties binnen Europa. De levering en de constructie is daarom snel uit te voeren door onze vakmensen. Door de stevige constructie van Legioblokken kan er zonder fundering worden opgebouwd zolang het grondoppervlak vlak en stevig is. Wilt u een dak boven uw constructie? Dit is geen probleem! Wij werken hiervoor met een erkende partner.

Onderhoud van uw Legioblock

Ook na de opbouw van uw constructie blijven wij u van dienst. Wij monitoren regelmatig de kwaliteit van uw constructie en indien noodzakelijk, bieden wij onderhoud en reparatie aan de blokken. Wilt u in de loop van tijd weer een andere opstelling of wenst u Legioblock® voor een andere toepassing te gebruiken? Het is voor ons geen moeite om uw constructie anders vorm te geven.

Stapelblokken van duurzaam beton

Het beton dat wordt gebruikt in de Legioblock® is duurzaam geproduceerd door gebruik te maken van secundaire grondstoffen. Bij goed onderhoud gaat een Legioblock® jarenlang mee en zelfs daarna beschikken we over de mogelijkheid om de betonnen stapelblok te recyclen.

Wilt u meer weten over de totaaloplossing?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw terrein te bekijken.