Megablokken van beton

Megablokken van beton

Betonnen megablokken bieden een snelle en stabiele oplossing voor de scheiding en opslag van diverse materialen – van afvalstromen en recyclingmaterialen tot mest en verschillende  bulkgoederen. De betonnen megablokken van Legioblock zijn geschikt voor verschillende toepassingen en worden veelal gebruikt voor de bouw van sleufsilo’s, opslagboxen en overdekte opslaghallen. De megablokken van beton zijn snel een eenvoudig te plaatsen en te stapelen zonder bevestigingsmateriaal. En hierdoor onbeperkt herbruikbaar.

Megablokken, Legioblock of stapelblokken?

De nopblokken van Legioblock worden ook wel betonnen megablokken, legoblokken of stapelblokken benoemd. Onze blokken worden opgebouwd volgens het bekende ‘lego’ principe. De stapelbare betonblokken zijn gemaakt van gecertificeerd, duurzaam beton en zijn dan ook gecertificeerd volgens de KIWA en CE richtlijnen. Met Legioblock kan elke bouwconstructie gerealiseerd worden.

Mega betonblokken met vele mogelijkheden

Legioblock bouwt voor u iedere gewenste oplossing met de betonnen stapelblokken. Bij dit snelle en flexibele bouwsysteem worden de Legioblocken op elkaar gestapeld zonder gebruik van bevestigingsmateriaal. Hierdoor blijven ze verplaatsbaar en kunt u de wanden op elk gewenst moment aanpassen of verplaatsen. De megablokken bieden u nog legio andere voordelen.

In diverse afmetingen beschikbaar

Legioblock is beschikbaar in verschillende afmetingen. Naast de standaard blokken, bestaat het assortiment tevens uit verschillende afwerkingsblokken en speciale blokken aan die de constructie helemaal afmaken.

slider-image
slider-image
slider-image

De oplossingen met betonnen megablokken zijn eenvoudig in opbouw. Een speciale fundering is niet noodzakelijk, op een vlakke en daadkrachtige ondergrond kan direct gebouwd worden. Vanuit Legioblock denken wij met u mee, oplossingsgericht voor de toepassing die u nodig heeft. Enkele oplossingen zijn:

 

Meer informatie onze mega betonblokken?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van deze megablokken? Uiteraard adviseren wij u graag over het gebruik van de betonnen stapelblokken voor uw toepassing. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte op.