Duitse branchevereniging voor industriële sloop & recycling

Legioblock wordt lid van Deutscher Abbruchverband

Legioblock is lid geworden van de Deutscher Abbruchverband. De Duitse sloopvereniging is de grootste nationale vereniging in Europa en telt meer dan 700 leden uit de sectoren bouw, industriële sloop en recycling. Als lid van de branchevereniging willen wij samen met andere leden mee denken en praten over de ontwikkelingen in de slooptechnologie en recyclingbeheer. In deze sectoren wordt namelijk vaak gewerkt met het Legioblock bouwsysteem.

Flexibel terreininrichting

De Legioblocken zijn eenvoudig te stapelen zonder gebruik van cement of andere bevestigingsmaterialen. De blokken zijn hierdoor altijd verplaatsbaar dus de constructie kan op elk gewenst moment worden aangepast. Dit zorgt ervoor dat de bedrijven hun terrein optimaal kunnen inrichten.

Brandveilige terreininrichting

Legioblock stapelblokken voorkomen branddoorslag en brandoverslag en zorgen voor een brandveilige terreininrichting. Dit is met name relevant voor recyclingbedrijven waar – door broei en zelfontbranding – helaas regelmatig branden kunnen voorkomen.

Duurzaam beton

Binnen de sloop- en recyclingsector staat duurzaamheid hoog op de agenda. Legioblocken zijn gemaakt van duurzaam beton, samengesteld uit gecertificeerde secundaire grondstoffen, en kunnen zelfs opnieuw gerecycled worden.