Betonblokken voor terreinafscheiding recyclingbedrijf

icon
Keerwanden

Voor HDB Recycling in Hünxe, Duitsland hebben we wanden van Legiobokken verzorgt. De stapelbare betonblokken zijn geplaatst als terreinafscheiding van het recyclingbedrijf met de omgeving.

HDB Recylcling

HDB Recycling GmbH adviseert bedrijven op het gebied van recycling en afvalverwijdering. Of het nu gaat om diepgaande vragen over afvalwetgeving, bouwplaatsondersteuning, verwijderingsconcepten of de verwijdering van gerecyclede bouwmaterialen: zij kunnen bedrijven bijstaan.

Geluidwerende capaciteiten betonblokken

De blokkenwanden dienen om de werf af te scheiden van de omgeving. De betonblokken van Legioblock zijn geluidswerend waardoor overlast naar de omgeving tot een minimum wordt beperkt.

img

Flexibel bouwsysteem

Daarnaast dienen de muren als scheidingsmuren tussen de verschillende opgeslagen materialen. Bijkomend voordeel is dat de Legioblokken eenvoudig te verplaatsen zijn wanneer de nodige opslagcapaciteit of de indeling van het terrein in de toekomst verandert. Door het slimme noppensysteem is er geen cement of ander bevestigingsmateriaal nodig om de betonblokken op elkaar te stapelen.

 

 

img

Interesse?

Interesse in blokkenwanden van Legioblock voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Wij adviseren u van A tot Z: een van onze adviseurs komt kijken op locatie, we verzorgen de bouwtekeningen, de nodige analyses, het transport én de opbouw op locatie. Een totaaloplossing.