Opslaglocatie kunststof producten met Legioblock

icon
Opslagboxen

In Essen, Duitsland zit het bedrijf FormaTurf: verwerker van kunststof materialen. Voor de opslaglocatie van verschillende kunststof reststromen heeft Legioblock opslagboxen gerealiseerd.

Recycling kunstgras en sportvelden

FormaTurf recycled alle componenten van kunstgrasvelden en sportvelden. De materialen worden gescheiden en hergebruikt in nieuwe kunststof producten en sportvelden, maar ook in tal van toepassingen in de groenvoorziening, bouw en industrie. De verwerking gebeurt op locatie in Essen, waar de herbruikbare materialen tijdelijk worden opgeslagen voor verdere verwerking tot nieuwe toepassingen.

Brandwerende muren

Kunststof producten opgeslagen in de buitenlucht vormen geen direct risico voor de omgeving. Maar wanneer brand uitbreekt bij een afval- of verwerkingsbedrijf zijn de gevolgen wel groot. De stapelbare betonblokken van Legioblock zijn type A1 brandwerend. Hiermee worden de risico’s bij brand en eventuele schade tot een minimum beperkt.

img

Meer informatie

Brandwerende muren van Legioblock voor uw recycling- of afvalwerkingslocatie? Neem  vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies over de mogelijkheden.