Zoutloodsen

icon
Zoutloodsen

De internationale luchthaven Parijs-Charles de Gaulle (ook bekend als Roissy Airport) zocht naar een geschikte oplossing voor de opslag van zout tijdens de vorstperiode. Ter bestrijding van de gladheid is het van belang dat de luchthaven te allen tijde beschikt over voldoende droog strooizout. Met de betonnen stapelblokken van Legioblock in combinatie met de aluminium deuren en daken zijn flexibele, duurzame en vooral ook onderhoudsarme zoutloodsen gerealiseerd.

Snelle opbouw

Doordat de blokken eenvoudig te stapelen zijn, werden de  zoutloodsen binnen enige werkdagen opgebouwd. En omdat er ook geen bevestigingsmaterialen of cement zijn gebruikt konden de loodsen ook meteen na de opbouw in gebruik genomen worden.

Verplaatsbaar

Voor de luchthaven is ook de flexibiliteit belangrijk, de opslag kan nu op elk gewenst moment verplaatst of uitgebreid kan worden. Hierdoor kan er makkelijk ingespeeld worden op de eventuele veranderende behoefte in opslag of bij een uitbreiding een nieuwe opslaglocatie worden opgebouwd.

img

Droog en duurzaam

Met Legioblock is gekozen voor een duurzame, onderhoudsarme oplossing voor droge zoutopslag. Het zout wordt hiermee optimaal beschermd tegen weersinvloeden en tevens heeft de constructie een uitstekende ventilatie. Zowel de Legioblocken als de dakconstructie zijn bestendig tegen de agressieve werking van zout, duurzaam en 100% recyclebaar.

Op maat gemaakt

Zowel de constructie als de daken worden op maat gemaakt. Legioblock en Blommaert hebben jarenlange ervaring op hun werkgebied en zijn samen een betrouwbare partner voor uw project! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

img
slider-image
slider-image
slider-image
slider-image