Sorteerhal voor gescheiden opslag organische reststoffen

icon
Opslaghallen

Voor recyclingspecialist Reterra West GmbH & Co. KG in Lünen, Duitsland hebben we Legioblock wanden gebouwd voor de opslaghal, waar verschillende organische afvalstromen worden gesorteerd en opgeslagen.

Opslag organische reststoffen voor hoogwaardige producten

Reterra is gespecialiseerd in biologische grondstoffen en recycling van organisch afval in heel Duitsland. Zij gebruiken deze grondstoffen voor hoogwaardige producten zoals compost, substraten, bodembedekkers en houtbrandstoffen. De afnemers van deze producen zijn diverse klanten uit de voedingsindustrie tot de landbouw.

Scheidingswanden van Legioblock

De wanden van stapelbare betonblokken van Legioblock dienen als scheidingswanden voor het biologische materiaal en als fundering voor het recyclingsysteem. Het recyclingsysteem werd geleverd door Eggersmann Anlagenbau GmbH.

De betonblokken zijn brandwerend, waardoor risico’s op branddoorslag- en overslag naar andere opslagcompartimenten wordt voorkomen.

img

Contact

Benieuwd naar de voordelen van Legioblokken voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag verder!