Stapelblokken

Met de betonnen stapelblokken van het Legioblock® bouwsysteem bouwen wij eenvoudig ieder gewenste oplossing. Bij dit snelle en flexibele systeem worden de Legioblocken® op elkaar gestapeld zonder gebruik van bevestigingsmateriaal. Hierdoor blijven ze verplaatsbaar en heeft u de vrijheid om de wanden op elk gewenst moment aan te passen of te verplaatsen. Met de Legioblock stapelblokken kunnen we bouwen tot een hoogte van 8.80 meter.

Snelle opbouw

Wij bouwen uw project bij levering direct vanaf de wagen op. Aanleg van een fundering is in de meeste gevallen niet nodig, op een vlakke en stabiele ondergrond kan direct gebouwd worden. Een ervaren blokkenchauffeur stapelt de Legioblocken® op met behulp van een stenenklem. Binnen enkele uren is een Legioblock wand opgebouwd en klaar voor gebruik. 

Totaaloplossing

Voor het beste resultaat leveren wij niet alleen stapelblokken, maar bieden we ondersteuning van idee tot realisatie. Wij kunnen u voorzien van constructietekeningen, statische berekeningen en indien gewenst ook overkappingen. We werken hiervoor samen met specialisten in dakconstructies en ingenieursbureaus om de complete bouw van uw project te realiseren. Jansen Betonwaren BV blijft ten alle tijden uw enige aanspreekpunt voor uw totale project. 

Toepassingen

U kunt de Legioblocken voor een legio aan toepassingen gebruiken, enkele voorbeelden zijn:

Kwaliteit en service

De productie van Legioblock® stapelblokken vindt plaats onder strenge kwaliteitseisen. Legioblocken zijn kwaliteit gecertificeerd met het KIWA productcertificaat elementen van beton. Ook zijn de uitstekende brand- en geluidwerende eigenschappen in onafhankelijke rapporten onderbouwd. Kwaliteit en service staan centraal in het beleid van Jansen Betonwaren BV en met meer dan 15 jaar ervaring kunt u op ons rekenen als betrouwbare partner voor uw project. 

Informatie

Benieuwd of het Legioblock ® ook voor uw project de oplossing is? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende prijsofferte aan. Wij denken graag met u mee.

Opslagboxen metaalrecycling
Jansen Betonwaren Helmond