Stapelblokken

Betonnen stapelblokken

Met de betonnen stapelblokken van het Legioblock bouwsysteem bouwen wij eenvoudig ieder gewenste oplossing. Bij dit snelle en flexibele systeem worden de Legioblocken op elkaar gestapeld zonder gebruik van bevestigingsmateriaal. Hierdoor blijven ze verplaatsbaar en heeft u de vrijheid om de wanden op elk gewenst moment aan te passen of te verplaatsen. Met de Legioblock stapelblokken kunnen we bouwen tot een hoogte van 8.80 meter. In specifieke gevallen is een bouwhoogte van ruim 13 meter mogelijk.

Totaaloplossing

Wij leveren niet alleen stapelblokken, maar bieden we ondersteuning van idee tot realisatie. Wij kunnen u voorzien van constructietekeningen, statische berekeningen en indien gewenst ook overkappingen. We werken hiervoor samen met specialisten in dakconstructies en ingenieursbureaus om de complete bouw van uw project te realiseren, altijd met één aanspreekpunt voor uw totale project.

Snelle opbouw

Wij bouwen uw project bij levering direct vanaf de wagen op. Een ervaren blokkenchauffeur stapelt de Legioblocken op met behulp van een stenenklem. Binnen enkele uren is een Legioblock constructie opgebouwd en klaar voor gebruik.

img

Kwaliteit en service

De productie van Legioblock stapelblokken vindt plaats onder strenge kwaliteitseisen. Legioblocken zijn kwaliteit gecertificeerd met het KIWA productcertificaat elementen van beton en CE-certificering. Ook zijn de uitstekende brand- en geluidwerende eigenschappen in onafhankelijke rapporten onderbouwd.

 

Wij leveren niet alleen stapelblokken, wij bieden een totaaloplossing met analyse op uw terrein, statische berekeningen, bouwtekeningen en desgewenst overkappingen. Kwaliteit en service staan centraal ons beleid en met meer dan 20 jaar ervaring kunt u op ons rekenen als betrouwbare partner voor uw project.

Toepassingen

U kunt de Legioblocken voor een legio aan toepassingen gebruiken, enkele voorbeelden zijn:

 

Opslagboxen
Keerwanden
Opslaghallen
Sleufsilo’s
Zoutloodsen
Aanrijdbeveiliging