Betonblokken als aanrijdbeveiliging

Betonblokken als aanrijdbeveiliging

Veiligheid is helaas niet meer vanzelfsprekend. Bedrijven nemen preventieve maatregelen om de veiligheid op en rondom het bedrijventerrein te kunnen borgen. Bent u ook van plan om de veiligheid op uw terrein te verhogen? De betonblokken van Legioblock kunnen dienen als aanrijdbeveiliging, terreinmarkering, inbraakbeveiliging en wegversperringen.

Voorkom schade aan uw bedrijfspand

Onze betonblokken zijn ijzersterk en, vanwege het enorme gewicht, niet eenvoudig verplaatsbaar. Legioblock kan schade helpen voorkomen en kan uit veiligheidsoverweging ingezet worden als aanrijdbeveiliging en inbraakbeveiliging van (opslag)loodsen/gebouwen (bijvoorbeeld met veel glas) of als bescherming van kostbare installaties.

Een goed afgebakend (parkeer)terrein

De betonblokken komen goed van pas bij verkeer op en rondom uw terrein. Op plaatsen waar het verkeer in goede banen geleid moet worden, zoals in parkeergarages, op parkeerterreinen en bij wegversperringen, wordt veelvuldig gebruik gemaakt van Legioblock. Met de blokken kunt u tevens een veilige afscheiding maken tussen de rijweg en fiets-/voetpad. Dankzij de eenzijdig aangebrachte reflectoren zijn de blokken ook goed zichtbaar in het donker. De blokken kunnen ook dienen als anti-parkeerelement om plaatsen te markeren waar parkeren niet is toegestaan of waar parkeren onveilig is.

Kenmerkende eigenschappen van Legioblock

  • Duurzaam en recyclebaar beton
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen
  • Snel uit voorraad leverbaar
  • En indien gewenst kunnen de blokken voorzien worden van reflectoren
img

Meer informatie

Benieuwd hoe Legioblock kan bijdragen aan de veiligheid op en rondom uw terrein? Neem vrijblijvend contact met ons op.