Downloads

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service staan bij ons centraal en met meer dan 45 jaar ervaring kunt u op ons rekenen als betrouwbare partner voor uw project. De productie van Legioblock betonnen stapelblokken vindt dan ook plaats onder strenge kwaliteitseisen. Legioblocken zijn kwaliteit gecertificeerd met het KIWA productcertificaat elementen van beton en een CE-certificering. Ook zijn de uitstekende brand- en geluidwerende eigenschappen in onafhankelijke rapporten onderbouwd.

Kwaliteit

Legioblocken zijn gecertificeerd met het KIWA Productcertificaat elementen van beton. 

Tevens zijn Legioblocken CE-gecertificeerd. 

Brandwerend 

Een Legioblock is klasse A1 brandwerend volgens de standaard REI240 conform de normen NEN 6069:2011, DIN EN 13501-2:2016-12 / EN 13501-2:2016. en is hiermee ten minste 4 uur brandwerend. Tevens gaan Legioblock wanden branddoorslag en brandoverslag tegen waardoor verspreiding van de brand wordt voorkomen.

Geluidwerend 

Legioblocken dragen bij aan het verminderen van geluidsoverlast door de uitstekende geluidwerende eigenschappen van de blokken.

 

Voor een veilig gebruik van onze producten verwijzen wij naar het Safety Data Sheet.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de eigenschappen en bijbehorende certificaten van de Legioblocken? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.